Menu
0

Disclaimer

Op het gebruik van deze website/webshop (www.rodeq.nl) zijn de onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website/webshop, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

GEBRUIK VAN INFORMATIE
Rodeq Dental B.V. streeft ernaar op deze website/webshop altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Rodeq Dental B.V. niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.
De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.
Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Rodeq Dental B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website/webshop en evenmin voor het niet goed functioneren van de website/webshop. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website/webshop of via email kan niet zonder meer een relatie tussen Rodeq Denal B.V. en de gebruiker van de website ontstaan.

EMAIL
Rodeq Dental B.V. garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Rodeq Dental B.V. te corresponderen, accepteert u dit risico.

HYPERLINKS
Deze website/webshop kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Rodeq Dental B.V. heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Rodeq Dental B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkeheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN
Alle publicaties en uitingen van Rodeq Dental B.V. zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Rodeq Dental B.V. daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis